Фудбалери Црвене звезде лако савладали Спартак

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Avg.2023, 07:15

Фудбалери Црвене звезде лако савладали Спартак

Фудбалери Црвене звезде остварили су четврту узастопну победу на старту Суперлиге Србије пошто су као домаћини савладали суботички Спартак резултатом 3:0. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Домаћи су повели голом Османа Букарија у 20. минуту, а меч је решен већ до полувремена. Михаило >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Богићевић је постигао аутогол у 24. минуту, а у 45. је полсе ударца Криса Кангве лопта уз помоћ стативе и голмана Филипа Манојловића завршила у мрежи Спартака.
Звезда после четири убедљиве победе на старту шампионата убелдјиво води на табели Суперлиге, са максималним бодовним учинком и гол разликом 16:1.
У наредном колу шестоструки узастопни шампион ће у госте Вождовцу, док ће Спартак угостити Напредак.
Preokret Liverpula, ubedljiv poraz Fulama bez Mitrovića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Црвене звезде лако савладали Спартак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.