Лазетић: Пробаћемо да се адаптирамо на игру Јавора

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Avg.2023, 19:03

Лазетић: Пробаћемо да се адаптирамо на игру Јавора

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је за званични сајт клуба да ће његова екипа покушати да се адаптира на игру Јавора. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Утакмица између Јавора и ТСЦ-а на програму је у недељу од 19:30 часова у Ивањици.
„Терен и стадион у Ивањици су специфични, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << при том имају квалитетну екипу, дефанзивно добро организовану.
Колико сам видео свима праве проблем и у офанзивној транзицији, а за то је највише заслужан мој колега, легенда и бивши селектор Радован Ћурчић. Очекујем много других лопти, дуела и транзиција, са њихове стране офанзивних, са наше дефанзивних. Пробаћемо да се на то адаптирамо и саставимо најбољи тим који може да се наметне“, истакао је Лазетић.
Везни фудбалер Петар Станић рекао је да екипу очекује тешко гостовање у Ивањици.
„Јавор је имао добар старт и сигурно им се подигло самопоуздање. Очекује нас дуг пут и неће нам бити лако, али ми у сваку утакмицу улазимо са намером да освојимо сва три бода, а тако ће бити и на овој“, закључио је Станић.
U Crnoj Gori nije registrovan nijedan slučaj oboljenja virusom Zapadnog Nila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лазетић: Пробаћемо да се адаптирамо на игру Јавора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.