Русија казнила Гугл са три милиона рубаља, није уклонио видео снимак о Украјини

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Avg.2023, 12:35

Русија казнила Гугл са три милиона рубаља, није уклонио видео снимак о Украјини

Московски суд казнио је данас компанију Гугл са три милиона рубаља, односно око 29.300 евра, саопштио је лист Комерсант на свом Телеграм каналу. Фото: Танјуг/AP Photo/Alastair Grant, File Гугл је кажњен због тога што није уклонио спорни видео снимак везан за сукоб у Украјини.
Ово није први >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << спор Гугла са руским властима.
Руски суд је у јуну казнио Гугл са 43,25 милиона евра због тога што није платио одштету коју је раније одредила Федерална антимонополна служба (ФАС) Русије, пренео је ТАСС.
Суд у Москви је у мају такође одредио да Гугл мора да плати 36.000 евра због тога што није уклонио садржај који шири „ЛГБТ пропаганду“.
Ekonomski stručnjaci zabrinuti zbog situacije u Evropi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија казнила Гугл са три милиона рубаља, није уклонио видео снимак о Украјини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.