Дел Потро потврдио да неће играти на Ју-Ес опену

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Avg.2023, 12:25

Дел Потро потврдио да неће играти на Ју-Ес опену

Аргентински тенисер Хуан Мартин дел Порто изјавио је данас да неће играти на последњем гренд слем турниру сезоне, Ју-Ес опену, преноси АП. Фото: Танјуг/AP/Gustavo Garello Дел Потро је на друштвеним мрежама објавио да није довољно здрав за повратак на терен који је прижељкивао.
Дел >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Потро је за агенцију АП у априлу рекао да жели да одигра опроштајни меч на Ју Ес опену ове године ако му десно колено дозволи. Тениска асоцијација САД је тада саопштила да ће поздравити повратак популарног Аргентинца, али он није био на листи тенисера, који су јуче добили специјалне позивнице.
Дел Потро је потом саопштио да није довољно задовољан својим здрављем и да ће наставити да тражи друга решења. Он је Ју-Ес опен освојио 2009. године. Аргентинац је последњи меч одиграо у фебруару прошле године на АТП турниру у Буенос Ајресу и тада је објавио да се повлачи из тениса.
Ју-Ес опен ће бити одигран од 28. августа до 10. септембра.
Arteta: Povreda Timbera je veliki udarac za Arsenal

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дел Потро потврдио да неће играти на Ју-Ес опену се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.