Артета: Повреда Тимбера је велики ударац за Арсенал

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Avg.2023, 12:19

Артета: Повреда Тимбера је велики ударац за Арсенал

Менаџер Арсенала Микел Артета потврдио је да ће холандски фудбалски репрезентативац Јуријен Тимбер дуже време одсуствовати ван терена, пошто ће морати да оперише десно колено. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Тимбер (22) је у летњем прелазном року стигао у Арсенал из Ајакса. Он се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << повредио прошлог викенда на мечу првог кола Премијер лиге против Нотингем Фореста.
После детаљних прегледа утврђено је да ће холандски фудбалер морати на операцију, пошто је задобио повреду предњих укрштених лигамената десног колена. „То је огроман ударац за њега, пошто се недавно прикључио нашем клубу. Ова повреда је велико разочарење за њега. Његова повреда је и велики ударац за тим, јер смо рачунали на Тимбера у овој сезони. Морамо да се прилагодимо овој ситуацији, јер се такве ствари нажалост дешавају. Морамо да идемо даље. Тимбер је схватио степен повреде и колико ће времена да буде ван терена. Сви смо вољни да му помогнемо, али биће дуг пут до опоравка“, изјавио је Артета, преноси званични сајт Арсенала.
Арсенал ће у наредном колу Премијер лиге гостовати Кристал Паласу.
Gvardiola: Nemamo vremena za slavlje, moramo da se oporavimo za Njukasl

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Артета: Повреда Тимбера је велики ударац за Арсенал се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.