Сазнајте начин да увек прођете јефтиније и уштедите при куповини

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Avg.2023, 17:30

Сазнајте начин да увек прођете јефтиније и уштедите при куповини

Чини се да како смо старији све више обраћамо пажњу на ситне разлике у цени када идемо у куповину. Уколико се и ви проналазите у претходној реченици овај сајт ћете сигурно посећивати минимум једном у току дана. Фото: Pixabay/Pexels Када сам била млађа и када би ме слали у радњу обично >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам силазила у продавницу испод зграде, а моја бака би, видно изнервирана, гунђала како сам требала ићи у један много удаљенији маркет јер је тамо млеко по које ме је послала пет динара јефтиније.
Тада, када нисам зарађивала, нисам то могла да разумем, али данас су се коцкице посложиле…
Зрно по зрно – погача, пет по пет динара – две погаче. На телевизији, у часописима и на интернету стално нас бомбардују рекламама о бројним акцијама.
Врло често неке артикле и пазаримо баш због тога што су тренутно на попусту, а не јер су нам прекопотребни. Међутим, на тај начин испратимо само оне маркете који су највише новца уложили у рекламу, али како да сазнамо где је павлака коју желимо да купимо најјефтинија?
Сајт cenoteka.rs је одговор на ово питање. Фото: PrtSc/cenoteka.rs На овом сајту испостављене су тренутне цене у водећим маркетима у Србији као што су Темпо, Макси, Универекспорт, Рода, Дис и Идеа.
Производ који вам треба можете проверити тако што на претраживачу укуцате име производа или, уколико нисте сигурни шта ћете тачно пазарити, можете претраживати по категоријама.
Категорије које постоје су: намирнице, здрава храна, технотека, млечни производи, воће и поврће, месо и риба, смрзнуто, пића, слаткиши и грицкалице, лична хигијена, кућна хемија, кутак за бебе, кућни љубимци, али и посебна мештовита категорија названа АКЦИЈЕ.
На основу информација са овој сајта, увек можете да будете добро информисани о ценама у маркетима и да прођете јефтиније.
Д.У.
Ostrvo nadomak Novog Sada koje svako zove drugačije i kako stići do njega? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сазнајте начин да увек прођете јефтиније и уштедите при куповини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.