Маск Закербергу: Да ли заиста постоји место на коме ће се борити?

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Avg.2023, 11:00

Маск Закербергу: Да ли заиста постоји место на коме ће се борити?

Извршни директор Тесле и друштвене мреже X (Твитер), Илон Маск, сачинио је резиме онога што је до сада речено на тему најављене борбе са Марком Закербергом и закључио ироничним питањем за оснивача Фејсбука – да ли заиста постоји место на коме ће се борити? Фото: Танјуг/AP Photo/Manu >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Fernandez, Stephan Savoia „Рекапитулација борбе: Шалио сам се на Твитеру о борби са Заком. Он је тада одговорио рекавши ‘пошаљи ми локацију’. Италија је љубазно понудила Колосеум (да би се битка одиграла). Зак је одбио. Тада сам предложио његову кућу као ‘сигуран простор’. Трагично, чинило се да… ‘путује’“, написао је Маск на платформи X (Твитер).
„Да закључим са овим питањем, да ли заиста постоји место на коме ће се борити?“, навео је Маск.
Претходних дана Закерберг је објавио на платформи „Тредс” да се повлачи из борбе, јер, како каже, није веровао да је Маск озбиљан по том питању.
„Понудио сам му прави састанак. Дана Вајт (шеф УФЦ-а) понудио је да то буде легитимна борба у добротворне сврхе. Елон неће да потврди датум, онда каже да му је потребна операција, а сада тражи да вежба у мом дворишту“, навео је Закерберг. Он је додао да, „ако се Илон икада уозбиљи у вези са правим наступом и званичним догађајем“, зна како да га пронађе, у супротном, време је да се крене даље.
„Фокусираћу се на такмичење са људима који озбиљно схватају спорт“, поручио је Закерберг.
Kijev: Prvi teretni brod napustio Odesu koristeći novi privremeni koridor

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Маск Закербергу: Да ли заиста постоји место на коме ће се борити? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.