Шпанац Алехандро Давидович Фокина ривал Ђоковићу у другом колу Синсинатија

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Avg.2023, 09:07

Шпанац Алехандро Давидович Фокина ривал Ђоковићу у другом колу Синсинатија

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић играће против Шпанца Алехандра Давидовича Фокине у другом колу мастерса у Синсинатију. Фото: Танјуг/Frank Gunn/The Canadian Press via AP Ђоковић је био слободан у првом колу.
Давидович Фокина је на старту такмичења савладао Аргентинца Томаса Мартина >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ечеверија 6:3, 6:3. Меч је трајао 78 минута.
Шпанац је тренутно 23. тенисер света, а у каријери је одиграо четири меча против Ђоковића. Србин води 3:1 у победама. Српски и шпански тенисер су последњи међусобни дуел одиграли ове године на Ролан Гаросу, а славио је Ђоковић 7:6 (7:4), 7:6 (7:5), 6:2.
Ђоковић је синоћ у пару са сународником Николом Ћаћићем елиминисан у првом колу дублова од Британца Џејмија Марија и Мајкла Венуса са Новог Зеланда 6:4, 6:2.
Мастерс у Синсинатију се игра за наградни фонд од 6,6 милиона долара.
Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisan u prvom kolu turnira u Sinsinatiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шпанац Алехандро Давидович Фокина ривал Ђоковићу у другом колу Синсинатија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.