Кфор најављује појачано кретање возила и тестирање способности

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Avg.2023, 09:05

Кфор најављује појачано кретање возила и тестирање способности

Кфор је данас саопштио да ће у наредним данима бити појачано кретање трупа и возила те мисије на Косову и Метохији, због уобичајене процедуре примопредаје контингената. Фото: Танјуг/стр У саопштењу се додаје да ће бити спроведене и вежбе за тестирање и одржавање оперативних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << способности „како би се обезбедио исти ниво обучености и спремности свих јединица које долазе на терен“.
„Иако ће се ове вежбе изводити на начин да се минимизира било какав поремећај и утицај на локално становништво, могуће је да дође до застоја у саобраћају и да буде видљиво кретање војника“, наведено је у саопштењу.
Кфор је саветовао возачима да „обрате посебну пажњу“ ако се налазе у близини колона војних возила.
Visoka osposobljenost pripadnika 63. padobranske brigade

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кфор најављује појачано кретање возила и тестирање способности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.