Зеленски захвалио Северној Македонији на придруживању декларацији за Украјину

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Avg.2023, 08:57

Зеленски захвалио Северној Македонији на придруживању декларацији за Украјину

Украјински председник Володимир Зеленски захвалио је Северној Македонији што се придружила Декларацији Г7 као подршка безбедносним гаранцијама за Украјину. Фото: Танјуг/AP Photo/Vadim Ghirda „Захвалан сам Северној Македонији што се придружила Декларацији Г7 као подршка безбедносним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гаранцијама за Украјину и постала 15. земља која је то учинила. Ценим личне напоре премијера Димитра Ковачевског да ојача партнерство наших земаља“, објавио је председник на друштвеној мрежи X (Твитер).
Лидери земаља Групе седам (Г7) договорили су Заједничку декларацију о подршци Украјини на маргинама самита НАТО-а који је одржан у јулу у Виљнусу.
Medvedev: Ako Ukrajina pristane da se odrekne teritorija, izgubiće Kijev

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски захвалио Северној Македонији на придруживању декларацији за Украјину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.