Фудбалери Галатасараја, Молдеа, Ренџерса и ПСВ-а у плеј-офу за Лигу шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Avg.2023, 08:34

Фудбалери Галатасараја, Молдеа, Ренџерса и ПСВ-а у плеј-офу за Лигу шампиона

Фудбалери Галатасараја пласирали су се у плеј-оф Лиге шампиона, пошто су на свом терену победили Олимпију 1:0 у реванш мечу трећег кола квалификација за најквалитетније европско клупско такмичење. Фото: Танјуг/AP Photo/Daniel Cole Једини гол постигао је Мауро Икарди у 24. минуту.
У првом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мечу било је 3:0 за турски клуб.
Галатасарај ће у плеј-офу ЛШ играти против Молдеа, који је после продужетака на свом терену победио Ки Клаксвик 2:0. После 90 минута било је 1:0 за Молде. Ки Клаксвик је у првом дуелу победио 2:1. Голове за Молде постигли су Кристиан Ериксен у 17. и Мартин Линес у 112. минуту.
ПСВ је у гостима победио Штурм 3:1. У првом мечу у Ајндховену, ПСВ је убедљиво победио 4:1. Стрелци за ПСВ били су Џои Верман у 32, Лук Де Јонг у 40. и Рикардо Пепи из пенала у 85. минуту. Једини стрелац за Штурм био је Вилијам Бовинг у 26. минуту.
ПСВ ће у плеј-офу ЛШ играти против Ренџерса, који је два меча био бољи од Сервета. Сервет и Ренџерс су синоћ у Швајцарској одиграли без победника, 1:1. Шкотски клуб је прошао даље, пошто је у првом мечу славио 2:1. Сервет је повео у 22. минуту голом Дерека Куртеса, а изједначење Ренџерсу је донео Џејмс Тверније у 51. минуту.
Пласман у плеј-оф ЛШ изборили су још Брага, Раков, Макаби Хаифа и Копенхаген.
Nejmar zvanično novi fudbaler Al Hilala

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Галатасараја, Молдеа, Ренџерса и ПСВ-а у плеј-офу за Лигу шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.