Харден иде у Кину?

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Avg.2023, 20:48

Харден иде у Кину?

Амерички кошаркаш Џејмс Харден налази се у чудној ситуацији. Фото: Танјуг/AP/Matt Slocum Како је првобитно објавио Војнаровски, Филаделфија је завршила све преговоре и објавила да ће Џејмс Харден остати у Сиксерсима, али…
На друштвеним мрежама појавио се видео снимак, на којем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се види, односно чује како некадашњи МВП критикује генералног менаџера Дерила Морија и говори управо супротно. „Атлетик“ преноси да Харден нема намеру више да игра за 76ерсе и све неодољиво подсећа на проблем који су имали са Беном Симонсом.
Харден је током каријере на сличан начин већ исфорсирао одлазак из Хјустона у Бруклин, из којег је 2022. стигао у Филаделфију.
Ових дана се говори да је НБА лига у проблему уколико овакво понашање постане нормално, пошто и Дејм Лилард на неки начин уцењује тимове да буде трејдован у Мајами.
Како можете чути на приложеном видео снимку, постоји шанса да видимо „Меси сценарио“ и да Џејмс Харден каријеру настави у Кини. Он је у Кини већ сада, па су гласине „подгрејане“…
Pešić: Očekujemo da nas publika podrži protiv Portorika

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Харден иде у Кину? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.