Блинкен: САД задовољне плановима Јапана да испусти воду из Фукушиме

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Avg.2023, 20:28

Блинкен: САД задовољне плановима Јапана да испусти воду из Фукушиме

Државни секретар САД Ентони Блинкен изјавио је данас да је званични Вашингтон задовољан планом Јапана да се третирана радиоактивна вода из нуклеарне електране Фукушима, која је уништена у цунамију, испусти у океан. Фото: Танјуг/AP Photo/Manuel Balce Ceneta „Планови Токија су у складу са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << међународним стандардима“, рекао је Блинкен новинарима уочи трилатералног самита председника САД Џозефа Бајдена, премијера Јапана Фумиа Кишиде и председника Јужне Кореје Јун Сук Јеола, који ће бити одржан 18. августа, преноси Ројтерс.
Stopa nataliteta u Kini u 2022. godini pala na rekordno niskih 1,09

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Блинкен: САД задовољне плановима Јапана да испусти воду из Фукушиме се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.