Какво је стање на граничним прелазима јутрос?

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Avg.2023, 08:45

Какво је стање на граничним прелазима јутрос?

Према информацијама Управе граничне полиције добијеним у 5.15 сати на граничном прелазу Хоргош путничка возила на излазу из земље чекају три сата.
Фото: Танјуг/Владимир Порчић На граничном прелазу Градина путнички аутомобили се на улазу у земљу задржавају око 40 минута. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<

Како је наведено у саопштењу, на прелазу Гостун задржавање на излазу је пола сата, а на прелазу Прешево 25 минута.
Продужено је радно време граничног прелаза Бачки Виногради до 3. септембра и то од понедељка до четвртка од 07.00 до 19.00 часова, а у петак, суботу и недељу од 07.00 до 22.00 часа.
Такође, продужено је радно време на прелазу Бајмок до 10. септембра и то од понедељка до четвртка од 07.00 до 19.00 часова, а у петак, суботу и недељу од 07 до 24.00 часа.
Вучић: Србија ће изгледати другачије, неће бити политике „што горе, то боље“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Какво је стање на граничним прелазима јутрос? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.