Џудисти Црвене звезде и кинеског Лиаонинга приредили спектакл у СЦ „Шумице“

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Avg.2023, 20:07

Џудисти Црвене звезде и кинеског Лиаонинга приредили спектакл у СЦ „Шумице“

Џудисти Црвене звезде и најбољег кинеског клуба из провинције Лиаонинг приредили су данас спектакл пријатељским мечом у СЦ „Шумице“. FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg Најбољи такмичари српског клуба, који је први на европској клупској ранг листи и шампиони кинеске провинције у којој живи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 44 милиона становника, одмерили су снаге након вишедневних заједничких тренинга током међународног тренинг кампа који је одржан у новој клупској Хали у Љутице Богдана.
Виђено је неколико сјајних борби, а посебно је заблистала Марица Перишић, која је ривалку из Кине савладала за свега десетак секунди.
„Ово је показатељ да Црвена звезда обара све границе, да смо свуда присутни. Данас је последњи дан седмодневног кампа, где смо разменили искуства, радили и учили једни од других. У управи њиховог клуба су две олимпијске шампионке и имају доста квалитета. Са друге стране, Звезда као актуелни вицешампион Европе и први на европској ранг листи показује квалитет“, рекао је Танјугу председник УО Џудо клуба Црвена звезда Стојан Вујко.
Он је додао да је и ово начин да се покаже челично пријатељство Кине и Србије, као и да би у склопу сарадње џудисти црвено-белих требало да гостују у Кини.
„Били смо добри домаћини и радо ћемо се одазвати позиву да будемо и гости у Кини. Све ово је сјајна увертира за децембар када ће Београд бити домаћин Лиге шампиона и Лиге Европе. Очекујемо спектакл у Арени и надамо се титули шампиона Европе“, истакао је Вујко.
Заједнички тренинзи и пријатељски меч одржани су у склопу сјајне сарадње две земље, размењена су искуства и што је најважније и једни и други стекли су нова пријатељства.
Apel za podršku sa tribina: na Partizan – Sabah za samo 299 dinara

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Џудисти Црвене звезде и кинеског Лиаонинга приредили спектакл у СЦ „Шумице“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.