Синер: Тријумф у Торонту ми много значи, радићу још напорније у будућности

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Avg.2023, 12:45

Синер: Тријумф у Торонту ми много значи, радићу још напорније у будућности

Италијански тенисер Јаник Синер изјавио је јутрос да му много значи тријумф на мастерсу у Торонту и додао да ће у будућности наставити још напорније да ради. Фото: Танјуг/AP Photo/Marta Lavandier Синер је освојио мастерс у Торонту, пошто је у финалу победио Аустралијанца Алекса де Минора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 6:4, 6:1.
„Ово ми много значи. Овај резултат чини да се осећам добро, јачи и гладнији да у будућности радим још напорније“, рекао је Синер, преноси АТП.
Синер је други Италијан који је освојио мастерс титулу, после Фабија Фоњинија у Монте Карлу 2019. године.
„Осећао сам притисак, али мислим да сам то одлично поднео. Покушавам да играм поен за поеном. Поштујем све противнике на терену, тако да сам задовољан како сам одиграо меч“, додао је Синер.
Де Минор никада пре Торонта није прошао даље од четврфинала на мастерс турнирима.
„Била је ово недеља пробоја за мене. Имао сам лепу недељу овде у Торонту. Играо сам сјајан тенис и стигао до првог мастерс финала“, рекао је Де Минор.
Siner u finalu turnira u Torontu pobedio De Minora i osvojio prvu Masters titulu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Синер: Тријумф у Торонту ми много значи, радићу још напорније у будућности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.