Кина сутра уводи царину на поликарбонат пореклом са Тајвана

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Avg.2023, 12:15

Кина сутра уводи царину на поликарбонат пореклом са Тајвана

Министарство трговине Кине саопштило је на свом сајту да ће почев од сутра увести анти-дампинг царину на поликарбонат који се увози са Тајвана. Фото: Танјуг/AP Photo/Mark Schiefelbein Министарство је, на основу истраге која је покренута 30. новембра прошле године, закључило да поликарбонат >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који је увезен са Тајвана у копнени део Кине испод уобичајене цене, представља пример дампинга, преноси Чајна дејли.
У саопштењу је наведено да је тај дампинг нанео значајну штету релевантним произвођачима у копненој Кини.
Због тога је Министарство трговине Кине одлучило да од сутра уведе временски органичену анти-дампинг царину, закључује се у саопштењу.
U junu proizvođačke cene u poljoprivredi i ribarstvu 13,4 % manje nego juna 2022

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кина сутра уводи царину на поликарбонат пореклом са Тајвана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.