Добри услови за вожњу, на Хоргошу на излазу чека се један сат

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Avg.2023, 07:24

Добри услови за вожњу, на Хоргошу на излазу чека се један сат

Возаче данас очекују добри услови за путовање, саопштио је Ауто-мото савез Србије. Фото: Танјуг/Александра Орлић Вожња на дугим релацијама у условима појачаног саобраћаја брзо постаје заморна, па крећите на пут одморни, а са првим знацима умора направите паузу, саветује АМСС.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> У условима појачаног саобраћаја колоне возила се брзо стварају на местима где је због радова саобраћај успорен, зато на тим деоницама додатно обратити пажњу на привремену саобраћајну сигнализацију.
Према информацијама Управе граничне полиције, путничка возила се јутрос на граничном прелазу Хоргош на изласку из земље задржавају један сат.
На Градини се на улазу чека пола сата, а исто толико на излазу на Прешеву и Гостуну.
Vesić: Obnova puta ka bolnici, jedan od najvažnijih projekata u Priboju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Добри услови за вожњу, на Хоргошу на излазу чека се један сат се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.