Зеленски: Дим на Кримском мосту доказ да злочини Русије неће остати без одговора

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Avg.2023, 07:19

Зеленски: Дим на Кримском мосту доказ да злочини Русије неће остати без одговора

Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је да су спаљена руска техника и дим на Кримском мосту – докази да ни један злочин Русије неће остати без одговора. Фото: Танјуг/Ukrainian Presidential Press Office via AP „Сваки уништени окупатор, сва спаљена руска техника, пожари у њиховим штабовима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и складиштима, веома речит дим на Кримском мосту и не само то – све је то доказ да ни један злочин Русије нећемо оставити без одговора“, рекао је Зеленски у видео поруци, преноси Интерфакс Украјина.
Министарство одбране Русије саопштило је у суботу да је Украјина покушала да нападне Кримски мост ракетом С-200 прерађеном у ударну верзију, да је ракета оборена и да није било штете.
Reznikov: Na teritoriji Ukrajine najveći broj mina na svetu, potrebna pomoć

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски: Дим на Кримском мосту доказ да злочини Русије неће остати без одговора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.