Изненадни торнадо на Халкидикију, повређене четири особе

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Avg.2023, 15:54

Изненадни торнадо на Халкидикију, повређене четири особе

Четири особе повређене су у олуји на Халкидикију у Грчкој, где се изнад мора формирао торнадо. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Подручје Неа Плаје, око 40 км јужно од Солуна, изненада је захватила снажна олуја која је за неколико минута побацала сунцобране и оштетила остали плажни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мобилијар, преноси портал Прототема.
Током олује у мору испред плаже створила се морска пијавица.
Услед јаког ветра повређене су најмање четири особе, од којих је једна превезена у болницу, и могуће је да је, како кажу болнички извори, задобила прелом.
Преосталих троје повређених су задобили лакше повреде и прву помоћ су им указала два возила хитне помоћи на лицу места.
SAD vratile Italiji oko 250 drevnih artefakata ukradenih tokom 1990-tih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изненадни торнадо на Халкидикију, повређене четири особе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.