Радници штрајкују у Лос Анђелесу

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Avg.2023, 12:06

Радници штрајкују у Лос Анђелесу

Хиљаде запослених у Лос Анђелесу, укључујући санитарне раднике, спасиоце и саобраћајне полицајце, напустило је данас своја радна места у оквиру 24-часовног штрајка због непоштовања права радника. Фото: Unsplash/Unsplash+ Међу 11.000 људи који штрајкују су и обезбеђење и инжењери запослени >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на аеродрому, преноси АП.
„Градски радници су од кључног значаја за функционисање услуга за милионе грађана Лос Анђелеса и за нашу локалну економију“, рекла је градоначелница Лос Анђелеса Карен Бас.
Додала је да радници заслужују поштене уговоре, као и да ће им град увек бити на располагању за преговоре, преноси Танјуг. Реч је о још једном масовном штрајку у другом највећем граду у САД у последњих неколико месеци, након што су у штрајк ступили холивудски писци и глумци.
Samo „pametna” brojila čitaju potrošnju iz solarnih panela

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радници штрајкују у Лос Анђелесу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.