Новак Ђоковић завршио припреме за мастерс у Синсинатију

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Avg.2023, 09:48

Новак Ђоковић завршио припреме за мастерс у Синсинатију

Српски тенисер Новак Ђоковић саопштио је данас на друштвеним мрежама да је завршио припреме за предстојећи мастерс у Синсинатију. Фото: Танјуг/АР/Andrew Medichini Ђоковић је на свом званичном Инстаграм налогу објавио видео снимак са неколико тренинга. На снимку се види да је најбољи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << српски тенисер добро расположен. Ђоковић ће на мастерсу у Синсинатију играти и у сингл и дубл конкуренцији. Српски тенисер је слободан у првом колу сингла, а у другом ће играти са победником меча између Шпанца Алехандра Давидовича Фокине и Аргентинца Томаса Мартина Ечеверија.
Ђоковић ће у дублу играти са сународником Николом Ћаћићем, а њихови ривали у првом колу биће Британац Џејми Мари и Мајкл Венус са Новог Зеланда.
Мастерс у Синсинатију игра се за наградни фонд од 6,6 милиона долара.
Medvedev nezadovoljan: Znate, imate igrače poput Novaka

 
 
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новак Ђоковић завршио припреме за мастерс у Синсинатију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.