Дојава о бомби у Ајфеловој кули била лажна, торањ поново отворен за посетиоце

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Avg.2023, 18:15

Дојава о бомби у Ајфеловој кули била лажна, торањ поново отворен за посетиоце

Дојава о бомби у Ајфеловој кули била је лажна и торањ је поново отворен за посетиоце, два сата након евакуације. Фото: Unsplash/Chris Karidis „То је била лажна узбуна, људи могу да се врате унутра“, рекао је неименовани извор из француске полиције, јавља Ројтерс.
Три спрата Ајфелове >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << куле и њено предворје евакуисани су у раним поподневним сатима након поруке о упозорењу на бомбу, пренео је БФМ.
Деминери су били на лицу места.
Zemljotres jačine 4,9 stepeni pogodio istočni deo Turske

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дојава о бомби у Ајфеловој кули била лажна, торањ поново отворен за посетиоце се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.