Џумхур вређао Хрвата: Одвратан си, олошу мали! (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Avg.2023, 16:10

Џумхур вређао Хрвата: Одвратан си, олошу мали! (ВИДЕО)

На челенџер турниру у Бањалуци дошло је до вербалног инцидента у сусрету између босанскохерцеговачког тенисера Дамира Џумхура и Хрвата Дина Прижмића. Фото: Pixabay/ThMilherou Тријумф је однела млада нада хрватског тениса са 6:3, 6:4, а искусни и темпераментни Џумхур није могао да се обузда >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у тренуцима када му је меч клизио из руку.
Како су пренели хрватски медији, уочи гема у ком је 18-годишњи Сплићанин сервирао за меч, Џумхур је почео да га вређа са клупе. PERFECTION FROM PRIZMIC
The 18-year-old upsets No. 8 seed Dzumhur 6-3, 6-4 to reach the final four in Banja Luka #ATPChallenger pic.twitter.com/h9fdFNn567
— ATP Challenger Tour (@ATPChallenger) August 11, 2023

„Колико си одвратан, ово је срамотно!“, добацио му је Џумхур.
Прижмић је застао и упитао:
„Ја? Ја сам одвратан?“
Када је Прижмић сео на своју клупу, Џумхур је наставио:
„Пљујеш по терену тамо кад противници падају у несвест, олошу мали. Пријавићу те АТП-у!“, викао је Џумхур.
Прижмића то није омело и одсервирао је за полуфинале, које му је Мађар Фабијан Марошан предао без борбе и тако се по први пут у каријери пласирао у финале неког челенџера.
За трофеј ће се борити против бољег из дуела Копејанс (Белгија) – Топо (Немачка).
Srbija dodatno pala na listi favorita Mundobasketa

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Џумхур вређао Хрвата: Одвратан си, олошу мали! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.