Дембеле нови фудбалер Пари Сен Жермена, уговор на пет година

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Avg.2023, 12:59

Дембеле нови фудбалер Пари Сен Жермена, уговор на пет година

Француски фудбалски репрезентативац Усман Дембеле потписао је за Пари Сен Жермен, саопштио је клуб из Париза. Фото: Танјуг/AP Photo/John Locher Како се наводи, Дембеле је потписао петогодишњи уговор и задужио дрес са бројем 23.
Парижани ће на име обештећења платити Барселони 25 милиона >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << евра, а исто толико поделиће фудбалер и његов агент.
Дембеле има 26 година, а претходно је играо за Рен и Борусију из Дортмунда.
За Француску је одиграо 37 утакмица и постигао четири гола.
Био је део тима који је у Русији 2018. године постао шампион света, као и четири године касније стигао до финала у Катару.
Konačno završena saga: Hari Kejn potpisao za Bajern

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дембеле нови фудбалер Пари Сен Жермена, уговор на пет година се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.