Почео такмичарски део Сабора трубача у Гучи

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Avg.2023, 11:20

Почео такмичарски део Сабора трубача у Гучи

Правог саборског дана 62. Сабора трубача у Гучи, на позорници испред Дома културе, почео је такмичарски део овогодишњег сабора. Фото: Танјуг/Бранко Лукић Омладински трубачки оркестри, њих седам, „укрстили“ су своје трубе и показали оно што су месецима уназад вежбали.
Публици >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се прво представио оркестар Данијела Дејковића, а након њега и Драгачевски подмладак, оркестар Дарка Ивановић, Сосе и лале, оркестар Уроша и Огњена Васиљевића, Давида Антића и оркестар Весели дечаци.
Главно такмичење трубача на овогодишњем Сабору одржаће се у недељу вече на градском стадиону, где ће 16 најбољих оркестара који су право да се појаве на овом најелитнијем такмичењу посвећеном труби обезбедили победама на предтакмичењима одржаним широм Србије.
Jedan od najvećih festivala srpske zajednice počinje danas u Čikagu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почео такмичарски део Сабора трубача у Гучи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.