Пашалић: Млади су драгоцен ресурс у обликовању будућности друштва

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Avg.2023, 11:08

Пашалић: Млади су драгоцен ресурс у обликовању будућности друштва

Заштитник грађана Зоран Пашалић честитао је данас Међународни дан младих и позвао надлежне органе, министарства и установе да се добрим политикама образовања и запошљавања подстакну млади да управо у Србији граде своју будућност и будућност њихових породица. Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо Пашалић је том приликом истакао важност и улогу младих људи као драгоцен ресурс у обликовању будућности нашег друштва, саопштила је Канцеларија Заштитника грађана.
„То подразумева гарантовање безбедног простора за активности везане за њихове различите потребе и интересовања. Такође, неопходно је омогућити конструктиван међугенерацијски дијалог, као и да се млади могу ангажовати више у процесу доношења одлука у грађанским, социјалним и политичким питањима“, нагласио је Зоран Пашалић.
Beograd obeležava Međunarodni dan mladih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пашалић: Млади су драгоцен ресурс у обликовању будућности друштва се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.