Коначно завршена сага: Хари Кејн потписао за Бајерн

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Avg.2023, 10:48

Коначно завршена сага: Хари Кејн потписао за Бајерн

Капитен фудбалске репрезентације Енглеске Хари Кејн потписао је четворогодишњи уговор са Бајерном из Минхена, саопштио је немачки шампион. Фото: Танјуг/AP Photo/Jon Super, File На тај начин коначно је завршена сага која је трајала цело лето, а окончана је у ноћи између петка и суботе. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Бајерн је платио Тотенхему обештећење од 100 милиона евра, плус 10 кроз бонусе, а Енглез ће зарађивати 25 годишње.
Кејн би већ вечерас у мечу Суперкупа Немачке против Лајпцига могао да дебитује за Баварце и са 30 година освоји први трофеј у каријери.
Кејн ће у Бајерну носити дрес са бројем девет.
За Енглеску је одиграо 84 утакмице и најбољи је стрелац у историји националног тима са 58 голова.
Ko je novi trener Vojvodine Ranko Popović? Od Japana, Tajlanda, Španije i Indije do „Karađorđa“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Коначно завршена сага: Хари Кејн потписао за Бајерн се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.