Фудбалери Црвене звезде гостују у Лучанима, Партизан чека нишки Раднички

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Avg.2023, 13:16

Фудбалери Црвене звезде гостују у Лучанима, Партизан чека нишки Раднички

У наредна четири дана биће одигране утакмице трећег кола фудбалске Суперлиге Србије. Фото: Градске инфо Актуелни шампион Србије екипа Црвене звезде ће сутра од 18.55 часова гостовати Младости у Лучанима.
У суботу ће бити одиграна три меча, а састаће се: Вождовац – Радник (18.55), >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ТСЦ – Раднички (КГ) (18.55) и Чукарички – Јавор (21).
Фудбалери Напретка дочекаће у недељу од 18.55 сати екипу Војводине, а Партизан ће од 19.30 часова играти на свом терену са Радничким из Ниша. Од 21 сат у Суботици ће се састати Спартак и Железничар из Панчева.
Последњи меч трећег кола СЛС на програму је у понедељак од 18 сати, а играће Нови Пазар и ИМТ.
Danski teniser Holger Rune eliminisan u drugom kolu mastersa u Torontu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Црвене звезде гостују у Лучанима, Партизан чека нишки Раднички се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.