Милатовић: Завршене консултације око избора мандатара за формирање владе

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Avg.2023, 19:30

Милатовић: Завршене консултације око избора мандатара за формирање владе

Председник Црне Горе Јаков Милатовић саопштио је да су данас завршене консулатације око избора мандатара за формирање владе. Фото: Танјуг/Зоран Жестић „Формалне консултације око избора мандатара за формирање 44. Владе Црне Горе окончао сам разговором са представницима Уједињене >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Црне Горе и листе Албански форум“, написао је Милатовић на друштвеној мрежи X.
Додао је да је у претходне две недеље разговарао са представницима 18 политичких субјеката у црногорском парламенту „о приоритетима, структури, моделу и подршци за формирање нове владе“.
Милатовић ће сутра у 12 часова одржати конференцију за медије након завршених консултација, саопштено је из његовог кабинета.
Šojgu: Zapad rasporedio oko 360.000 vojnika u blizini granice Rusije i Belorusije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Милатовић: Завршене консултације око избора мандатара за формирање владе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.