КП Наши упоредили политичаре из АП Војводине са Анте Павелићем

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Avg.2023, 19:04

КП Наши упоредили политичаре из АП Војводине са Анте Павелићем

Конзервативни покрет “Наши” спровео је акцију у Новом Саду, а како истичу у саопштењу јавности, које преносимо у целости, неће ћутати на било какве сепаратистичке активности у Србији. Фото: НС уживо “Пета колона Војводине Конзервативни покрет Наши излепио је плакате у центру >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Новог Сада “Пета колона Војводине” на којима се налазе водеће личности које раде против интереса Републике Србије у северној српској покрајини.
Фото: НС уживо На плакату се налазе Бојан Пајтић, Ненад Чанак, Дашко Милиновић, Бојан Костреш, Брајан Брковић, Борислав Новаковић, Александар Оџић као и лик Анте Павелића који је њихов идеолошки отац.
Фото: НС уживо На плакату налази се и лого ЛСВ, портала Аутономија и НДН Војводине који су идеолошка потпора петој колони. КП Наши неће ћутати на било какве сепаратистичке активности у Србији и радиће на очувању суверенитета и интегритета”.
Фото: НС уживо Maske su definitivno pale – jasno je ko stoji iza protesta u Bačkoj Palanci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак КП Наши упоредили политичаре из АП Војводине са Анте Павелићем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.