Европска унија ради на првом пакету санкција против војне хунте у Нигеру

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Avg.2023, 18:22

Европска унија ради на првом пакету санкција против војне хунте у Нигеру

Чланице Европске уније почеле су да раде на првом пакету санкција против припадника војне хунте, која је прошлог месеца преузела власт у Нигеру, објавио је данас Ројтерс, позивајући се на неименовани извор. Фото: Wikimedia Commons

Званичник ЕУ, који уче ствује у раду на санкцијама, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << изјавио је да је блок започео разговоре о критеријумима за казнене мере, додавши да ће бити усаглашени ускоро.

„Наредни корак ће бити увођење санкција појединим члановима хунте“, рекао је он.

Лидери Економске заједнице западноафричких држава (ЕЦОWАС) одржаће сутра ванредни самит, након што је истекао рок који су одредили за повратак на власт свргнутог председника Нигера Мухамеда Базума.



Šojgu: Zapad rasporedio oko 360.000 vojnika u blizini granice Rusije i Belorusije


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Европска унија ради на првом пакету санкција против војне хунте у Нигеру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.