Шесторо деце хоспитализовано у Хагу након што су јели слаткише са канабисом

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Avg.2023, 13:37

Шесторо деце хоспитализовано у Хагу након што су јели слаткише са канабисом

Шесторо деце у Хагу хоспитализовано је данас након што су појели слаткише који су садржали канабис. Фото: Танјуг/AP Photo/Trisha Ahmed Хитна помоћ пружила је помоћ шесторо деце старости између четири и 14 година која су изненада добила вртоглавицу и главобољу, након што су појели слаткише >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са канабисом у кући у близини аутобуске станице Гудријанкаде у Хагу, преноси НЛ Тајмс.
Портал наводи да се прво веровало да су се деца отровала угљен-моноксидом, али ватрогасци нису пронашли никакве трагове тог гаса.
Деца су касније испричала полицији да су нешто пре него што им је позлило јела слаткише, након чега су тестирана на ТХЦ, супстанцу коју садржи канабис, а која може изазвати главобољу и вртоглавицу. Према наводима полиције, нема индиција да је нека одрасла особа дала деци слаткише које садрже наркотике.
Након што им је у болници пружена помоћ, деца су пуштена из болнице.
Eksplozija u fabrici u Sergijevom Posadu kod Moskve, 45 povređenih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шесторо деце хоспитализовано у Хагу након што су јели слаткише са канабисом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.