Невил: Ливерпулу су потребна права појачања, Клоп штити власнике клуба

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Avg.2023, 13:31

Невил: Ливерпулу су потребна права појачања, Клоп штити власнике клуба

Некадашњи енглески фудбалски репрезентативац Гери Невил изјавио је данас да је Ливерпулу потребна реконструкција да би остварио врхунске резултате. Фото: WikimediaCommons/Mehdi Bolourian Ливерпул је прошле сезоне освојио пето место у Премијер лиги и играће Лигу Европе. Клуб са Енфилда је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << током летњег прелазног рока ангажовао Алексиса Мекалистера и Доминика Собослаја.
Невил сматра да су власници Ливерпула оставили менаџера Јиргена Клопа да сам „извуче“ ситуацију. „Клоп штити власнике клуба, јер мислим да он ради најбољи посао од свих у последњих седам или осам година са буџетом који је има. Међутим, не може тако да настави“, рекао је Невил у својој емисији „Оверлап“.
Он тврди да је фудбалско тржиште шокирало власнике Ливерпула. „Челси је потрошио много, Арсенал и Манчестер јунајтед такође… Манчестер сити је Манчестер сити. Мислим да се власници понашају као да немају новца за такмичење. Џуд Белингем је коштао 100 милиона фунти, као и Деклан Рајс, Енцо Фернандес… Али у Ливерпулу и даље стоје на тих 50-60 милиона фунти и тако се осећају удобно“, изјавио је Невил.
Невил сматра да су Ливерпулу неопходна права појачања. „Они би требало да оду у Брајтон и дају 100 милиона за Моизеса Каиседа, а они покушавају да доведу некога (Ромео Лавија) из Саутемптона за 40 милиона. Он јесте добар играч, али је Ливерпулу потребан прави посао“, истакао је Невил.
Он је на крају рекао да ће Ливерпулу такав приступ једног дана да буде наплаћен. „Мислим да ће се то вратити власницима. Они не улажу у тим на нивоу на којем то раде преосталих четири или пет најјачих тимова. Таквим приступом не могу да изазову Манчестер сити“, закључио је Невил.
Još četiri finala za srpske atletičare na Evropskom prvenstvu u Jerusalimu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Невил: Ливерпулу су потребна права појачања, Клоп штити власнике клуба се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.