Без дужих задржавања на граничним прелазима

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Avg.2023, 07:45

Без дужих задржавања на граничним прелазима

Према инфромацијама Управе граничне полиције, добијеним у 5:30, нема дужих задржавања на нашим граничним прелазима, саопштио је Ауто-мото савез Србије. Фото: Танјуг/Владимир Порчић
Како се подсећа, продужено је радно време прелаза Бачки Виногради, који ће до 3. септембра, од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << понедељка до четвртка радити од 7:00 до 19:00, а у петак, суботу и недељу од 7:00 до 22:00.

Продужено је и радно време прелаза Бајмок, који ће до 10. септембра, од понедељка до четвртка радити од 7:00 до 19:00, а у петак, суботу и недељу од 7:00 до 24:00.
Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
У Србији у међународном саобраћају превезено 72,9 одсто више путника у 2022.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Без дужих задржавања на граничним прелазима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.