Путин наложио да се повећа производња дронова „куб“ и „лансет“

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Avg.2023, 18:54

Путин наложио да се повећа производња дронова „куб“ и „лансет“

Председник Русије Владимир Путин је, на данашњем састанку са генералним директором компаније „Ростех“ Сергејем Чемезовим, наложио да се повећа производња дронова „куб“ и „лансет“. Фото: Танјуг/Sergei Bobylev, Sputnik, Kremlin Pool Photo „Неопходно је процентуално повећати производњу најновијих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << врста наоружања“, поручио је Путин, преноси РИА.
Он је додао да су „куб“ и „лансет“ показали своју ефикасност.
„Обећали су ми произвођачи да ће повећати производњу. Они испуњавају обећање, али треба још повећати“, рекао је руски председник.
Чемезов је навео да се ради на повећању производње, као и да је 90 одсто руске војне технике која се користи у „специјалној војној операцији“ произведена управо у фабрикама „Ростеха“.
Uhapšena zbog navodne zavere za atentat na Zelenskog

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин наложио да се повећа производња дронова „куб“ и „лансет“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.