ТСЦ игра против Панатинаикоса или Марсеја ако елиминише Брагу у квафикацијама Лиги шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Avg.2023, 13:23

ТСЦ игра против Панатинаикоса или Марсеја ако елиминише Брагу у квафикацијама Лиги шампиона

Фудбалери ТСЦ-а играће са победником меча Панатинаикос – Олимпик Марсеј у плеј-офу за пласман у Лигу шампиона ако тим из Бачке Тополе у трећем колу квалификација за најквалитетније европско клупско такмичење елиминише Брагу, одлучено је данас жребом у Ниону. Фото: Танјуг/Salvatore >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Di Nolfi/Keystone via AP Први мечеви баража за пласман у Лигу шампиона биће одиграни 22. и 23. августа, а реванши недељу дана касније. Бољи из дуела ТСЦ/Брага биће домаћин у првом мечу плеј-офа за пласман у ЛШ.
ТСЦ ће сутра од 21 сат гостовати екипи Браге у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Реванш дуел је на програму 15. августа од 20 сати у Бачкој Тополи.
Парови баража за пласман у Лигу шампиона: Ренџерс/Сервет – ПСВ/Штурм, Брага/ТСЦ – Панатинаикос/Олимпик Марсеј, Слован/Макаби Хаифа – Јанг Бојс, Ројал Антверпен – АЕК/Динамо Загреб, Раков/Арис Лимасол – Копенхаген/Спарта и Клаксвик/Молде – Олимпија/Галатасарај.
UEFA „skratila“ spisak mogućih rivala TSC-a, Partizana i Čukaričkog

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ТСЦ игра против Панатинаикоса или Марсеја ако елиминише Брагу у квафикацијама Лиги шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.