Фудбалер Манчестер ситија Бернардо Силва затражио трансфер у Барселону

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Avg.2023, 12:11

Фудбалер Манчестер ситија Бернардо Силва затражио трансфер у Барселону

Фудбалер Манчестер ситија и португалски репрезентативац Бернардо Силва затражио је трансфер у Барселону, преноси данас Мундо Депортиво. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Силва је током разговора са менаџером Манчестер ситија Пепом Гвардиолом рекао да више не жели да игра за енглески >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << клуб и затражио је дозволу да настави каријеру у Барселони.
„Силва је прошле године у финишу прелазног рока остао без трансфера у Барселону. Он је свестан да му је ово можда и последња прилика да оде у Барселону и да испуни дечачки сан. Португалац сматра да је освајањем Лиге шампиона прошле сезоне завршио свој циклус и Манчестеру и да је време да оде у свој омиљени клуб, који фасцинира и играча и његову супругу. Гвардиола му је прошле године обећао да ће да га пусти ако Барселона пошаље разумну понуду“, наводи се у тексту Мундо Депортива.
Силва (28) је у Манчестер сити стигао 2017. године из Монака за 50 милиона евра. Он има уговор са енглеским клубом до јуна 2025. године.
Португалац је за енглески клуб одиграо 307 утакмица, постигао је 55 голова и имао је 59 асистенција. Са Манчестер ситијем освојио је 14 трофеја.
Tutosport: Bajern nudi Juventusu Gorecku i Gravenberha u zamenu za Vlahovića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалер Манчестер ситија Бернардо Силва затражио трансфер у Барселону се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.