Украјинске снаге напале мост преко Тонкијевог мореуза, рањена једна особа

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 19:30

Украјинске снаге напале мост преко Тонкијевог мореуза, рањена једна особа

Украјинске снаге напале су данас мост за путничка возила преко Тонкијевог мореуза, у близини одмаралишта у Херсонској области. Фото: Танјуг/AP Photo/Felipe Dana Како преноси ТАС С, један цивил рањен је у нападу

Напад, који је изазвао пожар на гасоводу, изведен је око 14.30 часова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << по московском времену.

Експлозија је била праћена пожаром, а дим се видео километрима далеко.

Према наводима вршиоца дужности гувернера Херсонске области Владимира Салда, мост нема војни значај.
  „Кијевски режим, који је кренуо путем државног тероризма, напада цивилне инфраструктурне објекте како би пореметио миран живот“, написао је он на Телеграму.
ТАС С преноси, позивајући се на очевице, да су се чуле три експлозије. Део пројектила погодио је аутомобил, у којем су се налазиле четири особе, од којих је једна лакше повређена.
Лидер Крима Сергеј Аксјонов претходно је саопштио да је и мост Чонгарски, који повезује Крим и Херсонску област, оштећен у ракетном нападу украјинских снага.
Freska skrivena 400 godina koja gleda direktno u oči posmatrača

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Украјинске снаге напале мост преко Тонкијевог мореуза, рањена једна особа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.