Саучешће Вучића због страдалих у Словенији: Србија спремна да упути помоћ

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 15:21

Саучешће Вучића због страдалих у Словенији: Србија спремна да упути помоћ

Председник Србије Александар Вучић изразио је данас саучешће због страдалих у поплавама у Словенији и поручио да је Србија, као пријатељска земља, спремна да јој упути неопходну помоћ. FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/bs Вучић је на друштвеној мрежи X, раније познатој као Твитер, изразио саучешће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << породицама настрадалих, грађанима и председници Словеније Наташи Пирц Мусар због изгубљених живота у поплавама које су задесиле ту земљу.
„Док гледамо застрашујуће слике из Словеније, Србија је, као пријатељска земља, спремна да вам упути сву неопходну помоћ“, поручио је Вучић.
Четири особе погинуле су у невремену које је погодило Словенију.
Ispisani grafiti sa pretećim porukama na ambulanti u selu Suvi Do na KiM

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Саучешће Вучића због страдалих у Словенији: Србија спремна да упути помоћ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.