Маск најавио пренос своје борбе за Закербергом уживо на платформи Икс

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 13:19

Маск најавио пренос своје борбе за Закербергом уживо на платформи Икс

Власник компаније Икс, доскорашњег Твитера, Илон Муск, објавио је на друштвеним мрежама да ће меч у кавезу, са генералним директором компаније Мета Марком Закербергом, емитовати уживо на платформи Икс. FOTO: AP Photo/Manu Fernandez, Stephan Savoia Двојица бизнисмена и милијардера изазивају од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јуна један другог на друштвеним мрежама и најављују меч мешовитих борилачких вештина у кавезу, у Лас Вегасу, преноси Ројтерс.
„Борба Зака ​​против Маска ће бити преношена уживо на Иксу. Сав приход ићи ће у добротворне сврхе за ветеране“, рекао је Маск у објави на Иксу рано јутрос, без додатних детаља.
Он је претходно на Иксу објавио да свакодневно „диже тегове и припрема се за борбу“.
Када је један корисник платформе Икс поставио питање шта је поента те борбе, Маск му је одговорио да је то „цивилизовани облик рата“.
„А мушкарци воле рат“, закључио је Маск.
Jutjuber prebio MMA borca i ponudio mu revanš

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Маск најавио пренос своје борбе за Закербергом уживо на платформи Икс се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.