Исписани графити са претећим порукама на амбуланти у селу Суви До на КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 13:11

Исписани графити са претећим порукама на амбуланти у селу Суви До на КиМ

На амбуланти у етнички мешовитом селу Суви До надомак Косовске Митровице, у суботу је исписан графит озлоглашене терористичке организације УЧК, а ове претеће поруке приметили су запослени. FOTO TANJUG/ DOPISNIK KiM, fotografija niske rezolucije/ nr Како се наводи у саопштењу Канцеларије за КиМ, ова амбуланта >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је честа мета напада албанских вандала и претходних година гађана је каменицама, разбијени су прозори и исписисивани су антисрпски графити.
Србе из овог села је узнемирио овај антицивилизацијски атак на здравствену установу, који додатно улива страх српском народу на већ узаврелу ситуацију на северу Косова и Метохије.
Овакви инциденти и провокације свакако не доприносе деескацији ситуације на северу КиМ и то би јасно требало да увиде и представници међународне заједнице и да коначно схвате реалност на терену, додаје се у саопштењу.
„Свима је јасно ко изазива провокације и иницира сукобе и ко је једини кривац за инциденте и нападе на Србе на КиМ, а сваки инцидент дешава се наочиглед Куртијеве Косовске полиције која је на северу да прогања Србе и жмури на етничке нападе“, наводи се у саопштењу Канцеларије за КиМ.
Sutra sveže i kišovito, od srede postepeno toplije

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Исписани графити са претећим порукама на амбуланти у селу Суви До на КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.