Одећа ће се мање гужвати: У веш машину убаците само једну ствар

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 13:04

Одећа ће се мање гужвати: У веш машину убаците само једну ствар

Трик искусних домаћица. Детерџент и омекшивач који се додају при свим прањима нису увек гарант да ће веш бити савршено опран, мирисан и мекан. Посебан проблем јесте гужвање одеће током прања које захтева дуго пеглање.
Фото: Pexels/RDNE stock project Али, како бисте прекратили време пеглања, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << можете се послужити једноставним триком. Све што треба да урадите јесте да у бубањ машине пре прања убаците 2–3 лоптице од алуминијумске фолије. Куглице од алу-фолије смањују електрицитет, односно оне га упијају и омогућавају да се одећа квалитетније опере.
Још један користан савет јесте да свеже опран веш протресете и сложите у лавору. После 15–30 минута окачите га на жицу за сушење. Тако ће тканина бити много мање згужвана.
Osobine narcisoidnih majki: Uvek će pokušavati da se uzdignu iznad svoje dece

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одећа ће се мање гужвати: У веш машину убаците само једну ствар се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.