Фудбалер Роме Немања Матић на прагу преласка у Рен

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 12:37

Фудбалер Роме Немања Матић на прагу преласка у Рен

Фудбалер Роме и некадашњи репрезентативац Немања Матић преговара са Реном, преносе француски медији. Фото: Танјуг/Gareth Fuller/PA via AP Матић (35) има уговор са Ромом до 30. јуна 2024. године. Француски медији наводе да су у току преговори представника два клуба, а Рен ће учинити све да што >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пре реализује овај трансфер. Такође, наводи се да је Матић жели да настави каријеру у Рену. Српски фудбалер у Роми годишње зарађује четири милиона евра.
Сајт Оуест Франс наводи да би Матић у Рену требало да замени Леслија Угочуквуа, који је прешао у Челси.
Матић је у Рому стигао 2022. године, а пре тога је играо за Манчестер јунајтед, Челси, Бенфику, Витесе, Кошиће и Колубару. Он је прошле сезоне одиграо 50 утакмица за Рому и постигао је два гола.
Од репрезентације Србије опростио се 2019. године, а за национални тим одиграо је 48 мечева и два пута се уписао у листу стрелаца.
Рен је прошле сезоне освојио четврто место у француском првенству и играће у Лиги Европа.
Real demantovao da Florentino Perez napušta madridski klub

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалер Роме Немања Матић на прагу преласка у Рен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.