Захарова: Терористички напад Кијева на цивилни брод у Керчком мореузу

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Avg.2023, 19:20

Захарова: Терористички напад Кијева на цивилни брод у Керчком мореузу

Русија најоштрије осуђује украјински напад на руски цивилни брод у Керчком мореузу, саопштила је данас портпаролка руског министарства спољних послова Марија Захарова. Фото: Танјуг/Russian Foreign Ministry Press Service via AP „Снажно осуђујемо терористички напад на цивилни брод који не само >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да је довео у опасност животе чланова посаде, већ је могао и да изазове велику еколошку катастрофу“, објавила је Захарова на сајту министарства, преноси ТАСС.
Према њеним речима, власти у Кијеву се не суочавају са осудом западних земаља и међународних организација, због чега примењују све више нових терористичких техника, овог пута у водама Црног мора.
„Варварски терористички напад које је починио Кијев неће остати без одговора, а налогодавци и извршиоци ће бити позвани на одговорност“, поручила је Захарова.
Ruske snage uništile vodeni dron u vodama kod Sevastopolja

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Захарова: Терористички напад Кијева на цивилни брод у Керчком мореузу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.