Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Avg.2023, 18:01

Још једно хапшење на АП Косово и Метохији за наводни ратни злочин у Истоку

Приштинске власти ухапиле су данас још једну особу осумњичену за наводне ратне злочине у општини Исток. Фото: 24sedam/Goran Sivački Како је саопштила Управа полиције у Приштини, у селу Љубожда код Истока ухапшен је Ж.З. (69), за кога кажу да је бивши командир подстанице полиције у Ракошу, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у општини Исток.
„Полицијски истражитељи Управе за истраживање ратних злочина, успели су да лоцирају и ухапсе осумњиченог Ж. З., рођеног 1954. године, осумњиченог за кривично дело ‘ратни злочин против цивилног становништва’ почињен у периоду 1998-1999. у општини Исток“, наводи се у саопштењу.
Осумњичени је, како се тврди, током рата на КиМ 1998-1999. „био на дужности командира подстанице полиције у селу Ракош у општини Исток“.
Он је, како се додаје, доведен у канцеларију Управе за истраживање ратних злочина, где се очекује разговор са осумњиченима уз присуство браниоца.
Ово је друго хапшење у року од 24 сата за наводно почињене ратне злочине у општини Исток.
Kancelarija: Na Merdaru uhapšen Momir Pantić, nastavak zastrašivanja iz Prištine

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Још једно хапшење на АП Косово и Метохији за наводни ратни злочин у Истоку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.