Расмус Хејлунд званично нови фудбалер Манчестер јунајтеда

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Avg.2023, 17:49

Расмус Хејлунд званично нови фудбалер Манчестер јунајтеда

Дански фудбалер Расмус Хејлунд званично је ново појачање Манчестер јунајтеда, објавио је клуб на званичном сајту. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Bandic Дански нападач је са новим клубом потписао уговор до лета 2028. године, док је Аталанти на име обештећења уплаћено 74 милиона евра, плус девет >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << милиона кроз бонусе.
„Изузетно сам узбуђен због ове прилике да сан претворим у стварност. Одлучан сам да узвратим за веру коју је клуб показао у мене. Још сам у раној фази каријере, али знам да сам спреман да направим овај корак и играм са овом групом играча светске класе“, истакао је Хејлунд.
Позив Тен Хага је однео превагу констатује млади нападач. „Када сам разговарао са менаџером знао сам да ће ово бити савршено окружење за мој развој. Уживам у прилици да радим са једним од најбољих тренера на свету. Под његовим вођством и подршком знам да ћу бити способан да постигнем велике ствари, заједно са својим саиграчима и у овом посебном клубу“, закључио је Данац.
Atalanta je konačno pronašla zamenu za napadača Rasmusa Hojlunda

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Расмус Хејлунд званично нови фудбалер Манчестер јунајтеда се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.