Пожар у Липкову у Северној Македонији се шири, ватра у Волкову под контролом

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Avg.2023, 08:29

Пожар у Липкову у Северној Македонији се шири, ватра у Волкову под контролом

Пожар у реону Липкова, на северу Северне Македоније, измакао је контроли и шири се, али за сада нема опасности по насељена места.
Гори трава и ниско растиње, али је у близини шума, па постоји опасност од додатног ширења, преноси ТВ Телма. Фото: Pexels/Pixabay На терену су ватрогасци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и локално становништво.
„Линија ватре је дужа од 300 метара. У близини је борова шума. Улажу се напори да се спречи ширење пожара у том правцу“, саопштено је из Центра за управљање кризним ситуацијама.
Пожар који је у петак поподне избио у Волкову код Скопља, на депонији, стављен је под контролу.
Горело је жбуње и ниско дрвеће, а изгорео је и помоћни објекат.
Blinken: SAD pauziraju u pružanju određenih programa pomoći Nigeru

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пожар у Липкову у Северној Македонији се шири, ватра у Волкову под контролом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.