Најављена промена времена отежаваће саобраћај у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Avg.2023, 07:39

Најављена промена времена отежаваће саобраћај у Србији

Промена времена и могуће непогоде као и обилне падавине које су за данас најављене отежаваће вожњу, па се возачима саветује максималан опрез, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Pixabay/Sauerlaender Из АМСС-а наводе да велики број станих држављана и даље транзитира >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кроз Србију а што условљава појачан саобраћај на аутопутевима, наплатним рампама и граничним прелазима на којима се и данас очекују променљива и повремено дужа задржавања.
Према информацијама граничне полиције, путничка возила јутрос најдуже чекају на граничном прелазу Хоргош, на излазу из земље и то три сата.
По један сат се чека на излазу из Србије на прелазима Хоргош 2 и Келебија, колико и на прелазу Батровци, на улазу.
На Гостуну, на излазу из земље, путничка возила чекају 45 минута, а 40 минута је задржавање на Прешеву, на излазу.
 
 
MUP naložio lokalnim samoupravama preduzimanje mera protiv nepogoda

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Најављена промена времена отежаваће саобраћај у Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.