Ово су типови Новосађана на које можете налетети на Тиндеру

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Avg.2023, 17:31

Ово су типови Новосађана на које можете налетети на Тиндеру

Како је у нашим животима све дигитализовано у последње време, тако се и упознавање партнера преселило са улица, клубова и кафића у интернет свет. Једна од најпопуларнијих апликација за упознавање партнера у свету и код нас је Тиндер. Фото: Pixabay/Solen Feyissa Некима одговара, некима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << не, једни се плаше оваквог упознавања, другима је много лакше. Подељена су мишљења, а на Тиндеру има разног света. Свако ко има приступ интернету може да направи и профил на Тиндеру, што аутоматски значи да је веома широк спектар мушкараца на које можете налетети.
Новосађани су познати као мушкарци који нису од акције уживо, али зато на Тиндеру имају храбрости и то је позитивна страна ове апликације. Не сви, али има оних којима је много лакше и осећају се боље и храбрије када су иза тастатуре.
И женама и мушкарцима је највећи проблем што ако корисник нема верификовани профил никада не можете бити сигурни са ким заиста причате и ко се налази иза тастатуре и иза слике.
Искуство жена нам говори да постоји неколико категорија мушкараца и такви шаблони се углавном понављају.
„Удавач“ Мушкарац који је момак и има између 35 и 40 година. Најгора категорија по многима женама, нема ништа горе од мушкарца који је одлучио да се ожени. Он је решио да је дошло време да се жени и сада тражи жену која наравно мора да испуњава све услове. И неће се он оженити са оном у коју се заљубио, већ у ону која испуњава услове.
А услови су следећи:
Не сме да буде разведена, не сме да има дете, не сме да буде сличних година као он, мора бити млађа јер ако није онда се он пита шта је она чекала са удајом, и што се није удала до сад? Чињеница да се он није женио није проблем, јер Боже мој он је живео живот и није могао да се скраси. И то су мушкарци са којима када изађете на пиће, пиће изгледа као информативни разговор.
Са колико мушкараца си била до сада? Зашто се ниси удавала? Колико зарађујеш? Да ли имаш свој стан? Да ли више волиш псе или мачке? Да ли умеш да куваш? Нижу се питања цело вече. Ако први круг питања прође добро и ако је „удавач“ проценио да је све ок за сад, добијаш позив за други „информативни разговор“.
Категорија за избегавање ако се и вама не удаје, када видите у опису профила рецимо Драган, 39 година, желим децу и размишљам о озбиљној вези само свајп у леву страну.
Џим баја Категорија која је популарна необавезно колико година имају мушкарци. Ако имају од 25 до 40 година онда су обавезне слике голих бицепса, груди и плочица на стомаку, наравно у огледалу теретане. А ако су старији од 40 година онда су слике из теретане, али са мајицом. Изнад рецимо 45 година су свесни да тело није као пре 20 година, али се живи од старе славе, тело је мало пропало, али навика за теретаном остала и она чувена крилатица „године су само број“. Жале они што бројање није стало на броју 32. И то су мушкарци који мисле да су им мишићи једини квалитет који поседују. Најгоре од свега је што су некима мишићи  и једини квалитет који поседују. Па ако вам је стало до доброг бицепса и да слушате глупости док лежите на тврдoj руци и стомаку, онда што да не,  свајп у десну страну. А ако желите нешто озбиљније и паметније онда избегавајте категорију, нажалост у теретани се мозак не тренира и не развија социјална интелигенција, а ни шарм, само бицепс, трицепс, квадрицепс…
Он би да наручи жену Мушкарци са јасном намером и жељом. Испод слике, углавном момка не баш пријатне спољашности, махом са неком флашом пива или слика из кладиониоце, где је опет пун сто пива. Испод слике у опису стоје јасно исписане особине које је потребно да девојка или нема или има да би га заинтересовала.
Стоп спонзорушама! Не желим ботоксирану и пластичну жену! Ако си ниска и дебела немој ми се јављати! Ако имаш дете не желим везу! Само озбиљне жене! Да ме заобиђу веганке! Ако тражиш новац ја га немам, али сам романтичан и духовит. Само нормале! Тражи нормалне, пошто је он нормалан наравно!
Јасан индикатор да  је фрустрација у зениту и да он нема шта да понуди, али зато много тога тражи, пошто је сасвим нормално да жена буде без целулита, да је негована, да нема вишак килограма, да је она први или други мушкарац у њеном животи, а њему је допуштено да има дебео длакави стомак, да живи од минималца и да је редован у кладионици. То је сасвим ок и нормално. Дебели масни чика без каријере и воље за животом заслужује неговану, савршену даму која је и млађа од њега. Ипак је он тај који бира.
Зна познате фаце и има лепе другове Врло често на Тиндеру ће вам искочити слика мушкарца са неком познатом особом, са неким певачем, са глумцима, спортистима… Врло често има их оних који се сликају са својим друговима, са друговима за које мисле да су лепи и имају више среће са женама од њих. Играју на карту можда не укапира одмах да сам ја онај ружнији са слике па добијем прилику да разменим са њом коју паметну реченицу.
Окићен туђим перјем Ово је категорија мушкараца коју не можете да приметите тек тако, морате да пристанете да изађете са њим на пиће. На пићу ћете схватити да је цео његов живот лаж и да живи у сенци неког моћнијег мушкарца који му је углавном надређени. И тај мушкарац му је идол. То су они мушкарци који ће вам уместо свог живота пласирати живот свог надређеног и препричавати доживљаје за које су чули од свог шефа, који ће вам причати о Италији у којој никада нису били, и који ће се хвалити потрошеним новцем по клубовима који никада није био њихов. Који су као што пси личе на газду, тако и они личе на шефа. Преузели су навике, новац и обавезе свог шефа само за то вече да вас фасцинирају. Такав мушкарац неће престајати да прича о маркираним стварима, о новцу и имовини коју „поседјује“ и објашњавати вам како су квалитетна „Босова“ одела. Када каже „Босова“ одела, он мисли на бренд „Hugo Boss“, али ви знате да су то одела од његовог „боса“ која он машта да носи. Паметна жена уме да процени кићење туђим перјем и мушкарца који је ушао у улогу свог шефа и господин не добије другу шансу за пиће или кафу.
Другарицин муж Категорија за коју није потребан специјалан опис. Једина дилема је да ли рећи другарици да јој муж има профил или не! На Фесјбуку му прија заједнички профил, али на Тиндеру је соло играч, мали се осамосталио.
Сакупљач пратиоца за Инстаграм Мушкарац пријатне спољашности који већ на самом почетку разговора предлаже да га запратиш на Инстаграму, реално на Тиндеру је само због скупљања пратиоца за Инстаграм. Постоје људи који воле да су популарни. Дај шта даш и популарност у Инстаграм свету је популарност, боље и на Инстаграму него нигде.
Фришко разведен Разведени мушкарци који су још кивни да бившу жену и желе да своју причу испричају свима. Прича углавном иде у смеру да покажу да је жена погрешила јакооооо што га је оставила и како је он диван човек, а она зло. Потребно је време да он то превазиђе и свари њен одлазак. У 99% случајева су остављени. Знамо сви да мушкарци ретко одлазе из брака. И та прича остављеног мушкарца са наративом њега као жртве траје једно две године док не прежали развод или док не нађе нову жену па да старој може да пркоси новом, углавном млађом женом.
Добро јутро/лаку ноћ мушкарац Мушкарци који једноставно воле да се дописују. Важно им је да имају неког са ким могу да се дописују. Желе жену да живи у њиховим телефонима и да могу да јој пожеле добро јутро и лаку ноћ. Између јутарњег јављања и ноћне одјаве буде још 200 слаткоречивих порука са којима вам траће време. То су оне јутарње поруке „Надам се да си лепо спавала и да си отворила своје лепе окице!“. То је та лимунада која ретко којој жени прија.
Све у свему свако има своје разлоге за отварање налога на Тиндеру, а да ли је лако наћи стабилу везу и партнера на мрежама просудите саме.
Da li je Tinder mesto gde možete naći princa na belom konju?

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово су типови Новосађана на које можете налетети на Тиндеру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.